Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-13-2009, 01:48 PM
garboczi garboczi is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 13
booted from external, can't clone to another external

I'm booted from an external firewire drive through the FW800 port, and want to clone that drive to another external drive connected to the FW400 port. When I open SD and select each of the drives, the "using" line remains grayed out.

I can't use the internal drive at the moment, because of mandatory FileVault/Leopard/other security upgrades at my organization.

I want to smart update the FW400-connected disk. Please advise.

10.4.11, Powerbook 17", 1Ghz, registered copy of SD 2.6.2 (v87)
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows equivalent to SuperDuper!? jreffner General 21 08-13-2009 06:36 PM
Clone to a 1 terrabyte external drive?? ajs08 General 4 11-15-2008 07:50 PM
Can't Boot from SD clone on LaCie External Drive menlomaac General 6 08-05-2008 04:31 PM
Clone booted, but cpu at 100%, required prebinding. fmlogue General 24 02-12-2008 05:22 PM
Booting and Running from External HD clone jlecks General 1 01-09-2008 08:52 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.