Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-11-2009, 12:07 AM
boscobosco boscobosco is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 2
Tiger to Leopard with Tiger Backup

I had tiger on my macbook pro. I ran superduper and have a bootable backup that looks exactly like my machine before I installed leopard.
When I installed leopard I erased my drive and installed, and got to the migration assistant and library was greyed out but everything else transfered.
My computer doesnt look or have the structure that it had before leopard.
How can I install leopard and mirror my old computer, but now with leopard?
The migration assistant didnt seem to work.
With time machine I can just point it to a time machine backup and it restores it exactly as it was!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-11-2009, 10:28 AM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,339
Send a message via AIM to dnanian
I've done Leopard clean installs with migration from a SD! backup many times, "boscobosco", so I'm not sure what didn't transfer here. Library? How could it possibly not have the structure that it had? It wouldn't work at all if that was the case...
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 01-11-2009, 02:46 PM
boscobosco boscobosco is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 2
Unhappy it was just to frustrating

I had to wipe the hard drive and put the superduper backup back on the machine, and then put the leopard cd and performed an upgrade.
so far everything is working fine.
Is there anything I should be on the lookout for because i upgraded vs clean install?
Reply With Quote
  #4  
Old 01-11-2009, 02:56 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,339
Send a message via AIM to dnanian
Nope: upgrades should work just fine.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply

Tags
tiger to leopard, time machine, upgrade


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Updating Tiger backup from Leopard kswaty General 3 11-29-2008 03:22 PM
Can I use my Mac Leopard ext hd drive backup on a Mac with Tiger? staninfrance General 4 11-28-2008 11:32 AM
Tiger to Leopard Migration / SD! & TM / Online backup interference? vroum500 General 2 06-17-2008 10:36 AM
Restore from Tiger backup to reformatted Leopard drive? raindelay General 2 04-06-2008 01:13 PM
Restoring my Super Duper Backup - Tiger or Leopard ? pauljulian General 1 11-02-2007 11:31 AM


All times are GMT -4. The time now is 03:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.