Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-05-2008, 07:12 PM
ntarantino ntarantino is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 3
New Unibody Macbook Won't Boot Clone

I need help. I have successfully cloned my HD on my old macbook and have been booting from it for the past two weeks.

Today I went and bought the new unibody macbook and I can't get the clone to boot at all. The macbook reboots but will only boot from the hd in the computer not the external.

I was going to be cloning the external to the new macbook but I can't figure out what is going wrong.

Can you let me know what I am doing wrong???

Last edited by ntarantino; 12-05-2008 at 07:13 PM. Reason: Subscribe
Reply With Quote
  #2  
Old 12-05-2008, 07:25 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,358
Send a message via AIM to dnanian
There are a number of threads on the forum dealing with this. Your old OS is not compatible with the new Macbook. You need to migrate from the backup during your first startup, when it prompts to "Copy from another Mac".
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 12-05-2008, 07:34 PM
ntarantino ntarantino is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 3
Do you mind pointing me in the right direction to some of these threads?

I appreciate it.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-05-2008, 10:35 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,358
Send a message via AIM to dnanian
I summarized the advice above; feel free to use the search function of the forum if you'd like to find the other threads.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #5  
Old 12-07-2008, 08:54 PM
aplnub aplnub is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 21
I found this very thing out this weekend.

When I used migration assistant, my password to login into my account wouldn't work. I just said screw it and reinstalled Leopard with the DVD's that came with it and loaded everything from scratch. I can do that because I travel light on my portables.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows equivalent to SuperDuper!? jreffner General 21 08-13-2009 06:36 PM
Can't boot from SuperDuper clone HD. HDH607 General 1 09-10-2008 09:50 AM
MacBook Pro Drive with Boot Camp to boot into Vista scottsdale General 1 06-11-2008 09:09 AM
Unable to boot from clone backup after update tleveque General 1 02-06-2008 01:47 PM
Help - SD crashes trying to clone MacBook macWish General 4 01-25-2007 12:59 AM


All times are GMT -4. The time now is 10:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.