Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-25-2008, 06:27 PM
putz3000 putz3000 is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 4
wont make image: Input/output error

I am trying to make an image of a iBook G4. I have tried to make this image using different name lengths for the image, compression and no compression, usb cable as well as firewire cable. nothing, it crashes at the same point. I ran Disk Warrior and repaired permissions using disk utility before I even tried to make an image, and have even booted into safe mode but no matter what it continues to crash. The current system config is:

OSX 10.4.11
1.42 GHz PPC G4
1 GB RAM

The error log reads (at the end of the error log):

| 02:59:02 PM | Info | Loading 0 commands from copy script /Users/photog2/Library/Application Support/SuperDuper!/Copy Scripts/Standard Scripts/Backup - all files.dset
| 02:59:02 PM | Info | /
| 02:59:05 PM | Info | /cores
| 02:59:05 PM | Info | /Network
| 02:59:05 PM | Info | Ignoring /.hotfiles.btree
| 02:59:05 PM | Info | /automount
| 02:59:05 PM | Info | /usr
| 03:01:26 PM | Info | /.Trashes
| 03:01:26 PM | Info | /bin
| 03:01:29 PM | Info | /sbin
| 03:01:29 PM | Info | /System
| 03:11:43 PM | Info | WARNING: Caught I/O exception(5): Input/output error
| 03:11:44 PM | Info | WARNING: Source: /System/Library/Fonts/儷黑 Pro.ttf, lstat(): 0
| 03:11:44 PM | Info | WARNING: Target: /Volumes/Photo_0009.sparseimage/System/Library/Fonts/儷黑 Pro.ttf, lstat(): 0
| 03:11:44 PM | Info | Attempting to copy file using copyfile().
| 03:12:26 PM | Info | Attempting to copy file using ditto.
| 03:13:09 PM | Error | ditto: /System/Library/Fonts/./儷黑 Pro.ttf: Input/output error


This version also has the OS 9 boot option, is that what is causing this to crash?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-25-2008, 06:45 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,358
Send a message via AIM to dnanian
Well, the problem here is the font listed in the log. The Troubleshooting section of the User's Guide will help you get it fixed.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 11-26-2008, 06:40 PM
putz3000 putz3000 is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 4
Solved

Thank you.

Based on your comment I finally went back and studied the font/error message and decided that I should locate the specific font - which I did. It looked like a foreign font and finally after some thinking I pulled the trigger and deleted it. I am now almost 4 gig's into the image making process.

Thank you for you help.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multiple errors of kind: "Caught I/O exception(5): Input/output error" amagjo General 7 04-14-2009 11:01 PM
FTS_NS error / input/output error on file copy jvolino General 1 07-24-2007 01:34 PM
Input/output error - LSMMap2.corrupt djozone13 General 5 08-17-2006 04:19 PM
Error in cloning minimac to disk image macWish General 3 10-20-2005 09:29 PM
Panther to Tiger with a bootable Lacie external dombort General 20 07-25-2005 03:06 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.