Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-01-2008, 05:26 PM
Enigmacode
Guest
 
Posts: n/a
Super Duper Failed to Copy Media

Hello

I have 2.1.4 (v82)
I'm using Tiger 10.4.9

I have an older G5 Single Processor 1.8 with 4 Gigs of RAM - All is well with the computer.

I have 5 external Lacie Hard Drives. I have enough 800 Fire Wire Ports to accomodate all 5 Drives, including #2 TB Drives.

I recently tried to copy the contents of one of the Lacie drives to one of the TB Drives. Total content about 80 Gigs. Plenty of disk room all around.

After the Copy Process, I got a RED ERROR "Failed to Copy" Lacie 3 to Lacie 3B. However when I opened the Dupe Drive (Lacie 3B), it looked like all the files were there?

I decided to do a Repair Disk on Both Drives, then ERASE Lacie 3B & RECOPY from Lacie 3 drive again (using Smart Copy).

We'll see?

*Note - I had the other 4 Lacie Drives Turned OFF during the copy process.

Thanx
Mike

Last edited by Enigmacode; 09-01-2008 at 05:48 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-01-2008, 06:10 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,354
Send a message via AIM to dnanian
I'd really need to see the logs from the failure to be able to comment on what might or might not have happened here, Mike... it's best to send it to me with the "Send to shirt pocket" button...
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 09-01-2008, 06:15 PM
Enigmacode
Guest
 
Posts: n/a
Hi Dave

I'm sooooo impressed that you're always here - always looking to help people EVEN ON LABOR DAY!

Well Dave, I knew you were going to ask me about the LOG, and I'm embarassed to say that when I partitioned the 1TB Drive into #4, I didn't allow enough space for this particular disk. The last line in the Log (written in RED), stated 'No More Space'

Thank You Dave - at least I know it wasn't something else?

HAPPY LABOR DAY!
Mike
Reply With Quote
  #4  
Old 09-01-2008, 06:18 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,354
Send a message via AIM to dnanian
Wait, isn't labor day a day on which we labor? Did I get this wrong?
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Booting from backup guruuno General 27 10-17-2009 12:53 AM
Can't Boot from Super Duper Copy -- question not answered by FAQ post Enderend General 3 01-01-2008 02:20 PM
Have Super Duper automatically copy when drive mounts unknownrider General 20 04-22-2007 07:27 PM
Super Duper problem, won't erase target drive maxwell_photo General 3 11-24-2005 10:34 AM
Error: No space left on device tradervic General 11 06-29-2005 05:50 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.