Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #3  
Old 02-07-2008, 07:00 PM
fmlogue fmlogue is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 16
Re: Clone booted, but cpu at 100%, required prebinding.

Well, Bruno_08, I also had Little Snitch running And I have PlugSuit installed to allow me to use TextExtras. Do you think one of these is responsible? I guess I will have to test when I have time. Maybe I should run SuperSuper! in safe mode.

fmlogue
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows equivalent to SuperDuper!? jreffner General 21 08-13-2009 06:36 PM
Using Disk Utility from Clone gets -9972 error (falsely?) eagseags General 6 09-08-2007 10:50 PM
Problem getting apps to run on clone volume ChetA General 3 09-06-2005 03:19 PM
Upgrading a safety clone to tiger 00afro General 12 07-09-2005 12:53 PM
Applying system update to safety clone na goodman General 3 02-20-2005 04:41 PM


All times are GMT -4. The time now is 04:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.