Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-03-2010, 02:38 PM
Michael Hyatt Michael Hyatt is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nashville, TN
Posts: 11
Question Canít Quit SuperDuper

I searched the forum and havenít found an answer.

After running a successful Smart Update, I canít quit SuperDuper. My only option is to Force Quit it. I am using 2.6.2 (v87).

Interestingly, if I quit before running Smart Update, it will quit fine.

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-03-2010, 02:50 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,356
Send a message via AIM to dnanian
Does this happen with a scheduled backup that fires when a drive isn't attached?
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 12-14-2010, 01:08 AM
TMay TMay is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 118
Dave

It does for me (happen) in just the scenario you describe. Have been meaning to ask about this, but it's infrequent in my usage and with ForceQuit, not really a problem. But since it's been brought up ????
Reply With Quote
  #4  
Old 12-14-2010, 01:19 AM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,356
Send a message via AIM to dnanian
It's a known issue in that configuration and those conditions. Cmd+s should allow quit to work.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #5  
Old 12-14-2010, 01:30 AM
TMay TMay is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 118
Cmd+s it shall be next time it occurs, and thanks. As I'd said, didn't really feel worth raising on its own, but since it was here.

You're up late tonight!
Reply With Quote
  #6  
Old 12-14-2010, 02:10 AM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,356
Send a message via AIM to dnanian
Let me know if that helps...
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #7  
Old 11-01-2012, 07:33 AM
Michael Hyatt Michael Hyatt is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nashville, TN
Posts: 11
It’s amazing to me that this problem has still not been fixed. After four years!
Reply With Quote
  #8  
Old 11-01-2012, 10:47 AM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,356
Send a message via AIM to dnanian
This one has ben reproduced. There's an easy workaround and it's been on the list. Yes, for a while, but we have to prioritize things...
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #9  
Old 12-21-2010, 01:15 PM
Michael Hyatt Michael Hyatt is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nashville, TN
Posts: 11
I'm not sure. I'll watch it next time. Thanks.
Reply With Quote
Reply

Tags
canít quit, force quit, quit, smart update


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SuperDuper refuses to quit after "Shut Down" Option girobike General 2 01-31-2010 02:54 PM
"Shut down computer" not working because SuperDuper fails to quit Kindadukish General 1 08-11-2009 07:56 PM
how to quit SuperDuper! on failed backup magickair General 1 10-18-2007 04:24 PM
Unable to quit Superduper rmcellig General 4 12-03-2005 10:50 AM


All times are GMT -4. The time now is 02:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.