Shirt Pocket Discussions

Shirt Pocket Discussions (
-   General (
-   -   SD can't find source volume... huh ? (

Walter 02-15-2007 04:33 PM

SD can't find source volume... huh ?
I had a TIGER "clone" of my hard drive on a FW.

My mac ( MDD dual 1.25 ) has 4 internal drives. One drive has PANTHER and the remaining 3 internal drives were wiped clean by apple's disk utility.

I used SD to clone/copy from the FW to one of four internal hard drives.

All went smooooth.

I can boot TIGER from the internal hard drive .

Now I want to use SD to do a sandbox thingy.

However when SD is launched from the internal TIGER hard drive SD tells me that it cannot find the source drive.

How do I fix that please?

dnanian 02-15-2007 04:43 PM

You should be able to simply click "cancel" and pick the proper drive.

All times are GMT -4. The time now is 01:32 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.