Shirt Pocket Discussions

Shirt Pocket Discussions (https://www.shirt-pocket.com/forums/index.php)
-   General (https://www.shirt-pocket.com/forums/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Can't Mount Sparse Image (https://www.shirt-pocket.com/forums/showthread.php?t=989)

spryguy 01-18-2006 11:13 AM

Can't Mount Sparse Image
 
Any idea why I wouldn't be able to mount my sparse image after backup? I get a No Mountable File Systems error and it appears greyed-out in Disk Utility. The original image was created on a network share via SMB. I get the error even if I copy the file locally.

Thanks,
Ivan Brown
Systems Administrator
Hanson Dodge Creative

dnanian 01-18-2006 11:22 AM

It sounds like the image is damaged, Ivan. Was this stored on a FAT32 volume?

waddling 01-20-2006 02:26 PM

network drive doesn't mount
 
I am trying to backup to a newtork volume using the latest version of SD!. Pg 19 of the manual says, "The next time through, SuperDuper! will automatically mount the network volume, mount the image...". Unfortunately, the first step, automatically mounting the network volume, does not happen, and I have to do this manually. Have I missed something?

Thanks! Chris

dnanian 01-20-2006 05:08 PM

Well, the re-mount will only occur on startup of SuperDuper!, or loading of the settings (from a schedule), and not if you unmount while SD! is running. Is that what might be happening here?


All times are GMT -4. The time now is 10:09 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.