PDA

View Full Version : Unable to quit Superduper


rmcellig
12-03-2005, 08:15 AM
I'm running version 2.0.1. When I went to do my backup, part of the script said to quit Superduper. After the backup completed successfully, Superduper was still open. I tried quiting to no avail. Finally I did a force quit. Superduper was not doing anything else. Any ideas what is going on and how to resolve it?

dnanian
12-03-2005, 09:40 AM
Did anything unusual appear in the console when this happened?

rmcellig
12-03-2005, 10:48 AM
Not that I could see. All I was doing before I performed the backup was modifying some of my scheduled backups.

rmcellig
12-03-2005, 10:49 AM
To clarify further, I meant in the Scheduler window. i had to delete some of the scheduled actions and create new ones.

dnanian
12-03-2005, 10:50 AM
Understood. OK -- if you could, check the console if this happens again (the console.log) and see if there's anything unusual in there. We'll keep looking for the cause of the problem.