PDA

View Full Version : Can't find source volume


knouse
10-02-2017, 02:25 PM
Configuration: MacBook Pro 2016 with Touch Bar; Mac OS 10.13, SuperDuper! 2.9.2 (v99)

I'm trying to back up my boot volume "MacBook Pro HD". The volume appears in Finder.

When I try to back up using an existing Copy Script I get a message "SuperDuper! cannot find source volume "MBPro HD"".

The boot volume doesn't appear in the Copy Source list.

dnanian
10-02-2017, 02:31 PM
You need to install v3.0 Beta (currently Beta 2); see http://www.shirt-pocket.com/blog.

knouse
10-02-2017, 04:37 PM
That seems to be working. Thanks

dnanian
10-02-2017, 05:10 PM
Glad to be of assistance.