PDA

View Full Version : Crashplan


webatomic
02-03-2011, 02:42 AM
Will an internet backup service like Crashplan that's always running in the background (for the most part) interfere in any way with SD operation or transfer speed?

dnanian
02-03-2011, 09:43 AM
It shouldn't - it's something I've done myself and I haven't noted any issues.

gcoghill
04-10-2011, 12:21 PM
I keep getting occasional errors when cloning my boot drive since I've started using Crashplan.

| 11:09:54 AM | Error | SDCopy: Error deleting /Volumes/Mac Backup B/Library/Caches/CrashPlan/42/cpbmf.blc\n: Operation not permitted

dnanian
04-10-2011, 02:16 PM
Try excluding that folder (/Library/Caches/CrashPlan) from the copy using a copy script, and do a single erase-then-copy backup to clear things up.

gcoghill
04-11-2011, 12:22 AM
OK thanks. Doing that now, will see if that does the trick.

gcoghill
04-11-2011, 02:42 PM
Seems to have fixed it. Never did an exclude script before, could be easier but it does the trick. thanks!