PDA

View Full Version : Restore from clone or TM?


garoomph
11-17-2010, 09:27 AM
My MacBook's HD died. There were two volumes on it. I had Time Machine running that day and have SuperDuper clones of both from last week.

Is there any point to restoring from the clone before restoring from TM?

dnanian
11-17-2010, 09:53 AM
There's certainly a point to starting up from the copy and working from it, yes. But if you've already replaced the drive, and the SD! copies are a week out of date, TM isn't going to be smart enough to only restore the changes (as far as I know - it's a black box, so it's hard to know for sure).

garoomph
11-17-2010, 10:01 AM
There's certainly a point to starting up from the copy and working from it

That's how I'm here :)

TM isn't going to be smart enough to only restore the changes

Thanks!