PDA

View Full Version : start when connected


joec
01-21-2010, 07:08 PM
just an observation - but isn't the start when connected option kind of risky if you connect a clone to restore files that have been corrupted? Do you ave to emember to disable the script first?

dnanian
01-21-2010, 07:20 PM
You're prompted and have a chance to stop it, of course.

joec
01-22-2010, 11:48 AM
I see that now. I asked before I looked. Sorry. This is a great feature for someone who keeps his backup disks disconnected when not in use (I worry about power surges - I don't completely trust surge protectors).