PDA

View Full Version : Schedule a copy at startup?


jstrait
11-12-2009, 01:22 PM
I thought "when you connect" would work this way but apparently not.

Is there a way to schedule a backup to occur when starting up or logging in?

Thanks

dnanian
11-12-2009, 01:30 PM
Well, you could try using the "One Touch Button" FAQ entry technique, and run the little program you create in your login items -- that could work.

jstrait
11-12-2009, 01:51 PM
Sounds good. Before I do this is there a correct way to do multiple backups this way (I have more than one that I'd like to run on start up.)

Thanks

jstrait
11-12-2009, 01:53 PM
Should I simply create whatever quantity of these I need and have them all in the startup items list? Or perhaps I should create one script to do all of them. hmmm

dnanian
11-12-2009, 02:01 PM
Create the number you want and put them all in the startup items.

jstrait
11-12-2009, 03:41 PM
Thanks, I'll try that!