PDA

View Full Version : SD Layout bug


caffenero
05-16-2009, 07:03 PM
Hi there!

Found a small yet ugly layout bug in SD:

http://www.youtube.com/watch?v=d7VnCdhFsqk

Not only you should specify a larger minimum size for the window, but you should also check your layout rules... they seem to screw up badly if the window becomes too small.

Ciao!

Ale

dnanian
05-16-2009, 07:31 PM
Thanks, yeah - it's known and logged.

caffenero
05-16-2009, 07:46 PM
Thanks, yeah - it's known and logged.

OK. Is there a place where I should check before submitting bugs? Hoping that I won't find any more of ' em, of course... :)

dnanian
05-16-2009, 08:00 PM
No, but you can just drop them to me at the support email...