PDA

View Full Version : Script Question


invictus26
04-13-2009, 11:17 AM
Hi, I was wondering if anyone could help me with my before-copy script. I just want to run an automator application.

#!/bin/sh
osascript -e 'tell application "BeforeCopy"
activate
end tell'

This doesn’t seem to be working. Thanks for your help.

dnanian
04-13-2009, 11:27 AM
You can't break lines in shell scripts like that. I'd suggest writing a small scpt that you can run with osascript instead.

invictus26
04-13-2009, 11:31 AM
I tried to make it one line, but that didn't seem to make it work. I don't know what you mean by writing a script with osascript. Isn't that what I'm doing?

dnanian
04-13-2009, 11:50 AM
What I'm suggesting is that you create -- with Script Editor -- the script that does what you want. Test it by running it. Once you're happy with it, save it as a .scpt, and run it with osascript (e.g. osascript the-script-name.scpt).