PDA

View Full Version : Time Zone?


FriPilot
09-24-2007, 10:17 PM
My backup worked flawlessly as I slept last night, as was confirmed by the log. However, all of the times in the log indicate that the backup was run exactly 4 hours later than I scheduled it. (US Mountain time)
Is there a way to "sync" SuperDuper! to my time zone, or is this an expected anomaly?


Thanks,

FriPilot

dnanian
09-24-2007, 10:46 PM
That's strange. Is your timezone set properly in System Preferences?

FriPilot
09-24-2007, 11:04 PM
Hi Dave,
Yep, it's set to Denver, which is more or less due north from me and is in the same zone.
My desktop clock is correct.

FriPilot

dnanian
09-24-2007, 11:12 PM
That's weird. Anyone else seeing this?