PDA

View Full Version : Cannot find target volume


Timmy
03-05-2005, 08:56 AM
Hi again,

Just a quick comment.

I have several different volumes that I back-up to, and I rarely back-up to the same volume twice in a row. So, basically each time I open SD it is looking for the volume that it backed-up to most recently. When it can't find it, it gives the "cannot find target volume" message.

It's a minor issue and it's not really a big deal for me to dismiss the dialog, but it might be worth considering adding a option/preference setting to avoid this behavior.

SuperDuper! is great :)

-Timothy

dnanian
03-05-2005, 10:00 AM
We've got some ideas here for v2.0, so stay tuned.

Timmy
11-30-2005, 10:06 AM
Looks like this behavior is still present in 2.0 and 2.0.1

dnanian
11-30-2005, 11:46 AM
Yes, it is. We're still examining the issue, but have some ideas.

Timmy
11-30-2005, 11:55 AM
Yes, it is. We're still examining the issue, but have some ideas.

Preference: "Remember previous Target Volume"

dnanian
11-30-2005, 12:10 PM
Yes. That's one potential solution.

Timmy
03-13-2006, 02:06 PM
Thanks for addressing this issue in 2.1 !