PDA

View Full Version : SD suddenly stopped working at all


tismer
01-27-2007, 08:29 PM
Dear support,

I wish to thank you for this great program!

Anyway, I had quite a problem which I circumvented somehow, but I'm curious
how comes.

For some reason after many usages of SD, no idea when and why, suddenly
SD stopped to whow its window contents. There was nothing but the
"copy...to" and "using" lines, but nothing else opened.
Re-installation did not help at all, and I was quite desperate cause I needed
to make backups during dangerous stuff like BootCamp installation.

Finally, I figured out that when I started the prog manually from a root shell,
the window contents was there - now unregistered.

So what I did was to create a second account for me, re-entered the
serial number, and everything worked, again.

Now what I really would like to know, since I'm very new to OSX:
Where is the registration data stored? I cannot find anything special
in the home folder. Is this a secret you would not share?

For your info: when I run the prog from a shell under my malfunctioning user,
I get the following message:
*** [NSKeyedUnarchiver initForReadingWithData:]: data is NULL

Does this point to the problem source?

Many thanks, anyway - ciao -- chris

dnanian
01-27-2007, 10:04 PM
Try deleting the "Saved Settings" folder in Library/Application Support/SuperDuper! off your Home folder...

tismer
01-28-2007, 01:54 PM
Ah, thanks a lot!
Is that maybe some problem with the xml file?

It was great that this unlocked the app, while keeping the registration.

cheers - chris

dnanian
01-28-2007, 10:09 PM
Yes: I think there was something unusual wrong with the default settings...