PDA

View Full Version : Network Drive failed to mount


rightb
10-13-2006, 12:30 PM
I am trying to get this to work.

I have a Network Drive that is already mounted on my desktop. I set up the script to run and when it get to the point of mounting the drive I get an error.
Here is the log:

| 11:00:35 AM | Info | ......COMMAND => Mounting intervarsity folder backup
| 11:00:40 AM | Error | hdiutil: attach failed - no mountable file systems

The network drive requires a log in with username and password.

Any ideas?
Brian

dnanian
10-13-2006, 12:35 PM
That usually means the image is damaged. Try dragging it into Disk Utility's sidebar, select it and use the Disk First Aid tab to repair.

rightb
10-13-2006, 12:41 PM
what do you mean by image? the network drive folder i am having the backup saved to?
Brian

dnanian
10-13-2006, 12:52 PM
The actual sparse image file itself, Brian: "intervarsity folder backup.sparseimage".

rightb
10-13-2006, 01:17 PM
It is the first time I am backing up. There is no file on the drive.
Brian

dnanian
10-13-2006, 04:35 PM
I don't see how that could be; very strange. Could you please use the "Send to shirt pocket" feature to send me the log?