PDA

View Full Version : using migration assistant with cloned PB G4 on external firewire drive


llscholes
05-27-2006, 04:26 PM
Hi,

Apple was kind enough to replace my lemon PBG4 with a brand new MacBook Pro, but I had to send my old one in first. I cloned my old system to an external firewire and have been using it just fine. Received my beautiful new MBP Friday and wanted to use Migration Assistant to transfer all of my data. Everything works fine until you get to the "Pick Applications and Files" section where it won't let me choose "Migrate Library." When I click "continue" anyway, the next screen, "Pick Volumes," it shows no volumes to pick. Any ideas?

Thanks so much!
Laura

dnanian
05-27-2006, 04:29 PM
Are you running this during the first boot startup, Laura, or after you've booted and set things up?

llscholes
05-27-2006, 04:32 PM
Hi Dave,

I had already got the computer up and running. I was hoping my tech guy would set it up for me, but I guess he's out of town and I couldn't wait to try it out. Anyway, I'm running Migration Assistant after the fact...

dnanian
05-27-2006, 05:18 PM
OK.There might be some significant differences between the initial first-boot run and the way it works after you've totally installed.

What I'd suggest is using your your restore DVD to get back to a clean state, then try the migration during the first boot. I think you'll find that works...