PDA

View Full Version : Easy start and quit


Harry Cover
03-28-2006, 11:07 AM
I have a scheduled smart backup script.

It launches in due time, :D
but waits until I click the "Copy now" button, to proceed backup :eek:

When the backup is completed, SD does not quit, but waits for me to do it. :(

There must be a way to avoid these 2 human boring interventions. ;)

Besides those little details this software is really well thought and realized.
Congratulations.

dnanian
03-28-2006, 11:22 AM
That's curious, Harry. Is the application unlocked (the lock in the lower left corner)? Do you give it about 30 seconds to start working, and to quit?

Harry Cover
03-28-2006, 11:26 AM
That's curious, Harry. Is the application unlocked (the lock in the lower left corner)? Do you give it about 30 seconds to start working, and to quit?

Yes, it is unlocked.
Yes, I give it more than 30 seconds.

Thanks for the help.

dnanian
03-28-2006, 11:30 AM
Weird. OK, if you open the Console application (/Applications/Utilities), then schedule the backup for a minute from now and wait for it to happen, does anything appear in the console that would indicate a problem?

Harry Cover
03-28-2006, 11:52 AM
Weird. OK, if you open the Console application (/Applications/Utilities), then schedule the backup for a minute from now and wait for it to happen, does anything appear in the console that would indicate a problem?


:confused: :confused: :confused:
I have created a new scheduled script, as you asked me to, and...
it worked perfectly !! :o :o

I guess I must find what's wrong with the usual old script or recreate it from scratch.
Apologies :o

Many thanks for the magnificent support.

dnanian
03-28-2006, 12:22 PM
Interesting! Well, glad things are working now, Harry... it shouldn't be too difficult to recreate the old entry, as there really aren't that many settings to set! :)