Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-16-2004, 02:26 PM
ajcowell ajcowell is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 7
Problems making a backup imagine

I'm backing up my powerbook to a firewire drive. Back works fine. Problem comes when trying to unmount the drive to create an image. The end of the log is shown below:

|11:04:22 AM|Info| Scanned 111794 items occupying 8.64 GB (21149 directories, 87737 files, 2908 symlinks)
|11:04:22 AM|Info| Copied 2978 items totaling 8.57 GB (28 directories, 44 files, 2906 symlinks)
|11:04:22 AM|Info| Cloned 8.57 GB of data in 135 seconds at an effective transfer rate of 64.99 MB/s
|11:04:22 AM|Info| PHASE: Conclude Target Setup
|11:04:22 AM|Info| ...ACTION: Bless System on Target
|11:04:22 AM|Info| ......COMMAND => Blessing OS X System Folder
|11:04:22 AM|Info| Successfully blessed Mac OS X folder on Firewire
|11:04:22 AM|Info| ......COMMAND => Blessing OS 9 System Folder
|11:04:22 AM|Info| Did not bless Mac OS 9 System Folder on Firewire because it does not exist.
|11:04:22 AM|Info| ...ACTION: Create ASR Image
|11:04:22 AM|Info| ......COMMAND => Checking to see if volume Firewire can be unmounted safely
|11:04:25 AM|Info| Could not unmount volume Firewire
|11:04:25 AM|Info| Checking for open files on /dev/disk2s3...
|11:04:26 AM|Info| COMMAND PID USER FD TYPE DEVICE SIZE/OFF NODE NAME
|11:04:30 AM|Error| Could not unmount Firewire

It seems it's looking to see if there are any open files but can find none. Help!
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems making an image backup MacTech General 1 07-02-2004 04:08 PM
Problem running Backup - all files script? Here's a solution! dnanian General 0 01-12-2004 04:32 PM


All times are GMT -4. The time now is 10:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.