Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-22-2012, 10:16 PM
Sonic Purity Sonic Purity is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 6
Question Time Capsule sparse image fails to mount (doesn’t exist?)

SD! 2.7.1, PowerBook5,6 (next-to-last 15" G4 PPC 1.67 GHz), OS 10.4.11

Trying to set up a network backup from this machine to our Time Capsule (whichever model was new/current as of January 2012). The machine is hooked up via Ethernet if it matters.

SD! shows that it has successfully created the sparse image and is ready to back up, so i start the backup. It fails in the second step of 1.:

“Failed to mount [name of my sparse image here]”

The SD! log shows:
Error | LOGGED EXCEPTION: FSGetVolumeInfo failed., reason: Unable to retrieve volume information, userInfo: (null)

Two iterations of that, actually.
Console log shows:

Sep 22 19:03:53 Doinkscratch-2 automount[143]: Cannot mount URL 'afp://S-S-TC.local.' for /Network/S-S TC (UI not allowed).
Sep 22 19:03:53 Doinkscratch-2 automount[143]: Attempt to mount /Network/S-S TC returned 1 (Operation not permitted)
2012-09-22 19:03:53.652 SuperDuper![1131] ***ERROR OCCURRED: ****FAILED****: result=256 errno=0 (Unknown error: 0)
2012-09-22 19:03:53.680 SuperDuper![1131] LOGGED EXCEPTION: FSGetVolumeInfo failed., reason: Unable to retrieve volume information, userInfo: (null)

2012-09-22 19:03:53.683 SuperDuper![1131] LOGGED EXCEPTION: FSGetVolumeInfo failed., reason: Unable to retrieve volume information, userInfo: (null)

When i look in Finder at the Time Capsule, i see two sparse bundles: one for the Time Machine backup for a different computer, and the other for the Time Machine backup for this computer, when booted off its alternate Leopard OS. I see no sign of the sparse image that SD! allegedly made and seemed to tell me that it made. The Time Machine backups are working just fine.

I’ve read the SD! manual and older forum posts on Time Capsule (not today, but in the last month or so). I have no idea why this is failing, and why i’m not seeing the image that SD! allegedly made (well…*had the OS make on its behalf).

Stumped,

))Sonic((
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SD not unmounting sparse image volumes acronce General 1 09-14-2008 11:22 AM
Hangs while backing up to network mounted sparse image acronce General 9 09-11-2008 01:25 PM
Unable to mount sparse image on network attached drive mj71 General 2 09-22-2007 08:42 AM
SuperDuper! fails to mount backup image edoates General 5 11-22-2005 02:51 PM
Sparse image from aborted DMG backup? Winston General 9 10-22-2005 12:28 PM


All times are GMT -4. The time now is 06:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.