Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-24-2005, 01:11 AM
MartyP MartyP is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 1
SD and other cloners repeatedly hang

I'm using a Mac MDD dual 1.25 GHz G4; 2 GB RAM; 6 drives (4 external FW, 2 internal ATA); Adaptec 29106N SCSI card; Orange Micro USB 2,0/FireWire Card (both now removed). Current OS 10.3.9. I have tried to install 10.4, 10.4.1 and 10.4.2 on one erased and repartitioned internal drive and cannot get it to work.

I have had no luck backing up on OS X since I left OS 9 in 2003!! I'm very serious and extremely frustrated. I just registered SD but have used it a few times earlier - only once did it work. To be totally fair, Retrospect 6 (current and previous versions hung; Carbon Copy Cloner 2.3 hangs, SilverKeeper 1.1.2 and 1.1.3 hang, and a few others. Once in 10 or 12 times I get a completed copy, though clone rarely means "able to boot."

I like SD's options and would like to depend on it as I did Connectix' CopyAgent for years (actually I still use it on my OS 9 boot drive and even to copy my home folder and occasionally entire Users folders on OS X drives. But long names often end up in hex and don't convert back in OS X. But at least I can back up some important files.

I tried SD today twice and it hung (copying about 60 GB, hung first after copying about 45 GB and then 2nd time after only 5 GB. Would trying again without erasing and using Smart Update possibly complete the process and also be bootable?

I've mentioned a lot off topic but I'm getting desperate to have backups a routine again. I've mentioned 10.4 mainly to give someone a possible hint at a machine problem I might have (been on forums asking for years with no results). All I get with Tiger is a few seconds, then, whenever I click on something, I get the "Pizza Wheel of Death." If this is somehow connected to why SD and other BU utilities just freeze midway, I'd love to know. Any guidance sincerely appreciated.

MartyP (at least trying to smile)
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.