Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-07-2009, 03:54 PM
narkoff narkoff is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2
SD will not run after 'Copy Now' or scheduler command

I have successfully been using SD 2.5 (v84) for several months to do Smart Copies from my Mac HD to a dedicated partition on an external HD. The scheduler would run every night.

Suddenly, SD appears to not run, or at least not kick off the 'Backup - all files' script. Doing a Copy Now or the scheduler yields the same results - process appears to run for a minute, then stops/times out. No error prompts and there is no output in the log. The log just shows details from the last successful run.

So I deleted the schedule and recreated it, same result except now I have no log details. Doing a copy now gives no output in the log either. It seems like the script is not kicking off, any ideas?
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Booting from backup guruuno General 27 10-16-2009 11:53 PM
Failed to copy szygi General 3 05-08-2009 07:11 AM
error code=3 ACL issue vudutu General 9 12-13-2006 02:32 PM
BackUp hangs at 3% JimK General 10 09-27-2005 09:48 AM
Error: No space left on device tradervic General 11 06-29-2005 04:50 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.