Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-25-2009, 01:21 AM
2stepbay 2stepbay is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: Big Island Hawaii
Posts: 72
SD clone aborts at startup

I am not able to startup from my Cloned drive (full backup). My HD has been on the sluggish side of late so I thought I'd zero erase it in case there were bad blocks, then copy my clone back to the HD.

I'm running 10.5.7 on my Intel iMac.

I'm using a Western Digital Studio drive (750 gb) and FW800. It's partitioned with Time Machine and SD, the later set for 298 GB or the same size as my Intel iMac. I have never had a problem booting from the SD clone.

My first step was to create a current backup of the clone. Used backup all files setting. All green at the end.

Next, I booted from my Leopard Installer, opened Disk Utility and erased/zeroed out the HD. New drive is set as a GUID partition. Next, I quit the Installer Disk. A startup Disk panel appeared. I selected the SD Clone, then restart. Computer started to boot. When the Apple gear appeared, screen went black and computer shut down.

I restarted holding the option key. Clone appeared in the Startup Launcher. Same sequence leading to a shut down.

Is there something I'm missing here? How can I get this drive to boot?

Appreciate any guidance. Thanks
__________________
10.12.5
late 2012 iMac i7 / 32 gb RAM; 1TB Fusion SSD
MacBook Pro 15" 2.3ghz i7/ 16 gb RAM; 500GB SSD

Western Digital Elements SE 500GB USB 3.0
Western Digital Slim 1TB (used as primary bu drive on MBP)
Western Digital My Passport 4TB
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows equivalent to SuperDuper!? jreffner General 21 08-13-2009 06:36 PM
Can't startup from fresh clone - at a loss ignoramus General 3 09-02-2008 11:45 AM
Clone not showing in StartUp Disk, and cannot dismount Destination Drive Dial General 9 01-08-2007 07:50 AM
Disk Clone not showing up in Boot Startup list richardl General 7 03-11-2006 07:28 PM
Identifying Startup Disk mcthomas General 1 09-01-2005 10:52 AM


All times are GMT -4. The time now is 05:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.