Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-06-2007, 05:39 PM
ericb ericb is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 4
Thumbs up Works fine under Leopard...for me, at least

I'm not sure I understand why so many people are waiting for "Leopard support". Works okay for me. Dave?

FWIW: on Thursday I received a new MBP. It was running 10.4.x and on boot asked whether I wanted to transfer info/apps from a volume, another Mac, or nothing. I selected transfer from another Mac, hooked up a firewire cable to my iMac and everything transferred without a hitch, except for losing a couple of app registration keys.

I then ran Apple update, which brought it up to the latest 10.5. I then installed Leopard and immediately ran update again, which downloaded a bunch of stuff.

At that point I ran SD! to two separate LaCie drives (overkill, probably), one firewire and one USB and went on about business. But, after reading some of these forum posts, I decided I'd better try booting off them just now. Both worked perfectly.

Eric
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The legend of HiroProtagonist, the Leopard, and Super Duper! hiroProtagonist General 4 11-06-2007 08:47 AM
Backing up Leopard from Tiger partition? MMM General 3 11-03-2007 03:05 PM
Restoring my Super Duper Backup - Tiger or Leopard ? pauljulian General 1 11-02-2007 10:31 AM
Cloning a Leopard installation Gomff General 3 10-29-2007 09:43 AM
Disk errors repoted using SD yet Disk Utility works fine. s_dup General 5 08-22-2005 08:02 AM


All times are GMT -4. The time now is 03:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.