Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-27-2007, 10:44 AM
rob123 rob123 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3
Multiple Clone Attempts Failed

I currently am running MAC OS X Tiger, with an external Iomega FW/USB2.0 drive serving as my backup destination. In preparation for installing Leopard, I tried to clone my current HD to the Iomega. This failed on 5 separate occassions, each for different reasons. The most recent log came back with a "device not configured" error. It seems that each subsequent attempt fails earlier in the process. The first time it had backed up 10GB. this last time, less than 1GB.

The big problem now is my Iomega drive will not stay mounted for any kind of backup on any program. This includes a basic "home folder" backup from Apple's Backup program. The Iomega drive unmounts in the middle of the backup. I need to unplug the drive and replug it in order for the OS to detect it. I never had this problem until I yesterday when the first clone attempt failed.

Anybody with any ideas on what I'm missing here, and how I can troubleshoot this?

Thanks
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows equivalent to SuperDuper!? jreffner General 21 08-13-2009 05:36 PM
Failed to copy files from Macintosh HD to Clone HD zimcrusher General 1 09-12-2007 11:21 AM
Using Disk Utility from Clone gets -9972 error (falsely?) eagseags General 6 09-08-2007 09:50 PM
Clone has failed several times, please help! badlydrawnboy General 7 07-24-2005 04:29 PM
Clone Failed First 2 tries (log inside) mrbaze General 19 06-12-2005 08:11 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.