Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-11-2007, 06:32 AM
hadleyhope hadleyhope is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 9
"dev" Directory is Visible on the clone.

I have just noticed that the Unix "dev" (devices) directory is showing in the finder when I browse the SuperDuper backup clone.

I am pretty sure that it was not there after the initial backup, but has been created by a SmartUpdate run.

The clone is fully functioning, it just looked a little strange having a Unix system directory visible.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows equivalent to SuperDuper!? jreffner General 21 08-13-2009 05:36 PM
Using Disk Utility from Clone gets -9972 error (falsely?) eagseags General 6 09-08-2007 09:50 PM
Problems with SD fdwlaw General 8 01-15-2006 10:58 AM
Does SD clone the directory? j.a.duke General 1 12-05-2005 03:49 PM
Problem getting apps to run on clone volume ChetA General 3 09-06-2005 02:19 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.