Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 08-10-2007, 01:39 AM
rdlsmith rdlsmith is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 47
SD! not mounting sparseImage

| 12:27:28 AM | Info | ......COMMAND => Mounting regBackup
| 12:27:34 AM | Error | load_hdi: IOHDIXControllerArrivalCallback: timed out waiting for IOKit to finish matching.


It looks like it's timing out. SD fails to mount the sparse image file.

However, if I mount the image manually by clicking on it in Finder, it mounts. Then I run SD and everything works.

The sparse image file is about 54 gigs. It takes less than 15 seconds to load.

I power cycled the LaCie 500 Gig FW drive and ran the above tests again. Same results.

Any ideas?
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't select sparseimage as source! mirkwood General 14 06-14-2010 06:03 PM
Sparseimage access question jesswin General 2 05-06-2007 05:48 PM
Problem with sparseimage backup: LOSS OF DATA germ General 3 06-19-2006 09:27 PM
mounting the sparseimage in windows veszig General 1 06-12-2006 07:30 AM
Update only a specific folder in a sparseimage ? Wanda General 9 01-29-2006 09:26 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.