Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-21-2007, 05:48 PM
mattlamb mattlamb is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1
Booted before but not now...

My firewire 400 (maxtor) drive did boot on two prior occasions when tested.

Since last backup using "Newer" "all files except temp" it tries to boot but fails to reach the login screen, blue bar moves only part way then stops .

I have not updated super duper.(2.1.3(V80)
On Intel mac 17" 2.16Ghz core duo 10.4.9.

Files all appear ok on the backup drive it just will not boot... fully.

Only difference I can think of since last backup is I now use the open firmware password on my laptop.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Verify Original Disk While Booted from Sandbox? GraphiteWindows General 1 10-12-2006 09:32 AM
Folder Icon changes in backup Ronin General 5 07-18-2006 12:02 PM
Can't quit SD after first backup... kswaty General 12 02-20-2006 05:56 PM
Can I do this booted in Sandbox? emily General 1 01-22-2006 10:05 AM
I booted from a USB drive... szavo General 10 07-08-2005 09:58 AM


All times are GMT -4. The time now is 05:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.