Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-07-2007, 10:52 AM
mattball mattball is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 4
Question strange behavior with WD My Book Pro 250gb

I am currently using SD! with a Western Digital 250gb triple interface external drive. I love the drive and SD! but I've noticed some odd behavior.

After every time that SD! runs (which is nightly for me), the drive seems to have nearly constant drive activity. The My Book drive (as some of you may know) has an LED capacity gauge/activity indicator on the front. Even know, at least 4 hours after my backup finished, the drive is still showing constant activity.

I can always stop this by unmounting or ejecting the drive and then remounting it, but that's not a good solution. I'd like to figure out what is really happening any why.

I had this same issue on my old aluminum powerbook as well as on my macbook pro. Both times I used the FW800 interface to back up.

Any ideas?
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.