Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-01-2004, 05:57 PM
ScottA ScottA is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1
Question Mac OS 9 - Flashing Question Mark

I'm having an issue with getting an iMac (G3/700) on which the hard drive has been 'restored' with SuperDuper from a drive image created from an identical machine to startup in Mac OS 9. I'm getting the infamous 'Disk with the flashing question mark" icon after selecting Mac OS 9 as the startup operating system.

The machine has an installation of Mac OS X 10.2 that boots fine, but Mac OS 9 will not (although it does on the original machine from which the disk image was created).

I'm not sure if it matters, but both the backup and the restore were done with both the source and target machines in FireWire disk mode (with SuperDuper runnning on my PowerBook (Al, 1GHz).

Any help would be appreciated...
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.