Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-04-2006, 04:11 PM
mkcmcuh mkcmcuh is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1
Only showing Aliases

I have a problem that I hope you can help me with.

I have cloned my iMac G5, Rev A, to a removable OWC Mercury Elite-AL Firewire 400 + USB2 160GB HD (it has the Oxford chipset) using Firewire. It is formatted to Mac OS Extended (Journaled) and partitioned into three drives: 40GB I call iMac Sandbox (Sandbox - shared users and applications), 40GB I call iMac Backup (Backup - all files), and the remaining GB's are used to copy whatever.

When I copy to the iMac Backup drive, everything comes out good. It is bootable and I can run the programs in Applications and files in my Users folders whether booted to this drive or not.

When I copy to the iMac Sandbox drive all I get in Applications and User folder are "aliases"(folder icon with an arrow). It is bootable but I cannot run the programs in Applications nor access anything in my Users folder.

What am I doing wrong?

Thank you
Charlie
Reply With Quote
  #2  
Old 08-04-2006, 04:12 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,290
Send a message via AIM to dnanian
Well, the applications (etc) should indeed be aliases, but they won't resolve as expected unless you start up from the Sandbox...
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Aliases broken after restore garoomph General 3 06-19-2006 05:34 PM
Incorrect day showing for scheduled job loosegroove General 4 04-22-2006 11:33 AM
Disk Clone not showing up in Boot Startup list richardl General 7 03-11-2006 06:28 PM
RAID volumes not showing up in list? icsan General 2 11-28-2005 03:09 PM
PROBLEM- aliases, Dock items stevea General 3 05-13-2005 12:07 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.