Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-24-2014, 10:41 AM
cnymike cnymike is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 3
Can I take 2 USB drives to another computer and still do Smart Copy?

I use Super Duper to make a smart copy of my primary external USB drive to a nother external USB drive that is my backup of the primary drive.

I'm a mobile DJ and this has worked well. I connect both USB drives to my iMac.

So what happens if I'm at a gig using my MacBook Pro and want to do Smart Copy of my primary USB external drive to my backup drive? Can I do that even though it's my iMac where the I usually do this?

I guess my question is, does Super Duper remember the state of the smart copy backups on the drive itself or is it stored on the computer where the smart copy backup first took place?

I'm not even sure I'm asking the question correctly.

But I don't want to attempt to do a Smart Copy backup on my MacBook Pro with the same external USB drives that I usually do that with on my iMac if that would screw something up.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-24-2014, 12:11 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,292
Send a message via AIM to dnanian
Hi, Mike. As I said in response to your emailed question (no need to send these twice), we always compare the drives "live", as they are. We don't keep a history and use that. So, Smart Update should work fine.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 07-24-2014, 12:54 PM
cnymike cnymike is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by dnanian View Post
Hi, Mike. As I said in response to your emailed question (no need to send these twice), we always compare the drives "live", as they are. We don't keep a history and use that. So, Smart Update should work fine.
I sent you a private support email request that you replied to. I assumed it would not be seen by others. Thank you for your email support response.

I also posted the query here, in the public support discussion forum, for the benefit to others in case they also wondered the same thing.

I won't do that in the future.

Last edited by cnymike; 07-24-2014 at 01:04 PM.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-24-2014, 01:24 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,292
Send a message via AIM to dnanian
No problem - just pick one or the other, as needed.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.