Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #12  
Old 04-12-2012, 06:44 PM
astrodog astrodog is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 31
Bugger.... this am we are back to how it was - this is strange....
All I did between it working fine last night, and not this am, was boot into my external volume and run a surface scan (Drive Genius) on the main laptop drive, then reboot into the main account.
I'm creating a similar bundle on my other NAS today, to see if this issue is specific to this NAS, but I suspect it will do the same, given the other accounts aren't affected.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sparse bundle error jmwilder General 31 11-28-2010 04:17 PM
sparse image vs. sparse bundle johncarn General 1 05-06-2010 09:14 AM
sparse images, sparse bundle images, and encryption nephdoc General 3 01-20-2010 03:04 PM
SD not unmounting sparse image volumes acronce General 1 09-14-2008 11:22 AM


All times are GMT -4. The time now is 02:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.