Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #5  
Old 05-25-2009, 01:52 PM
Gingau Gingau is offline
Registered User
 
Join Date: May 2009
Posts: 3
Shows as startup, won't boot

I can choose the SuperDuper clone as a startup disc in Sys Pref or in the Startup Mngr, but the computer still boots up from the the original volume.
(Startup Mngr does pay attention when I choose the TechTool edrive)

I'm running 10.4.11 on a 2.8GHz Intel
Iomega has always been a reliable Mac Hard drive for me.
I don't know what the chip set is.

DriveGenius2 confirms the Iomega HDD is in perfect condition
Renaming the clone the same as the original volume made no difference.


Name : Iomega500
Type : Volume

Disk Identifier : disk1s2
Mount Point : /Volumes/Iomega500
File System : Mac OS Extended (Journaled)
Connection Bus : FireWire
Partition Type : Apple_HFS
Device Tree : /PCI0/RP04@1C,3/FRWR@0/node@303c0540128d02/sbp-2@4008/@0:2
Writable : Yes

Capacity : 465.4 GB (499,763,888,128 Bytes)
Free Space : 215.0 GB (230,897,733,632 Bytes)
Used : 250.4 GB (268,866,154,496 Bytes)
Number of Files : 392,562
Number of Folders : 86,907
Owners Enabled : Yes
Can Turn Owners Off : Yes
Can Repair Permissions : Yes
Can Be Verified : Yes
Can Be Repaired : Yes
Can Be Formatted : Yes
Bootable : Yes
Supports Journaling : Yes
Journaled : Yes
S.M.A.R.T. Status : Not Supported
Disk Number : 1
Partition Number : 2

Last edited by Gingau; 05-25-2009 at 02:22 PM.
Reply With Quote
 

Tags
boot, lacie, problem, rugged


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Boot problem on FW drive cyrca General 7 08-03-2008 09:18 AM
Dual Boot Mirror Problem? BigMac General 3 07-15-2008 07:18 AM
Another "can't boot from cloned drive" problem. robgo General 8 02-09-2008 08:58 PM
First Boot Experience, Seagate 400GB PushButton FW Works! greenjeens General 5 05-25-2006 07:19 AM
PROBLEM: Backup copy won't boot computer stevea General 25 05-16-2005 01:00 PM


All times are GMT -4. The time now is 10:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.