Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-19-2009, 02:09 PM
sdbosco sdbosco is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 1
Clone MAC HDD with windows partition

Sorry if this has been covered before but will SuperDuper clone both the MAC OS and the Windows partitions from a MAC drive (when configured with boot camp) to a new hard drive? If not what is the best way to do this?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 03-19-2009, 02:23 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,290
Send a message via AIM to dnanian
No; in general, you'll need to use WinClone (or similar) for the Windows volume. We only copy HFS+ volumes.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mac Pro, Windows XP SP2, Partition Create/Restore Baldenario General 7 04-16-2008 06:13 PM
Windows partition with Boot camp djlynch General 8 03-30-2008 10:15 AM
About to Partition / Clone Powerbook to a New Formatted Drive (question) zeeb General 4 09-05-2007 01:14 PM
Problem getting apps to run on clone volume ChetA General 3 09-06-2005 02:19 PM


All times are GMT -4. The time now is 05:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.