Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-08-2008, 06:30 PM
laurabel laurabel is offline
Registered User
 
Join Date: May 2008
Posts: 2
Tiger to Leopard

I couldnít find anything that quite addressed this, so I hope youíll bear with me if I somehow just missed it.

Anyway, Iíve used Super Duper for about two years and itís always worked just fine. Now, Iíve upgraded my iMac (Intel) to Leopard from Tiger after first ensuring that my Tiger clone booted and worked fine. It did.

My question: Now that Iíve been on Leopard for about a week and all seems to be going well, I want to run my first Leopard back up to the same clone that currently has Tiger on it. Can I just run my smart clone as always and feel confident that itíll overwrite my previous Tiger clone and that afterward my clone will be Leopard bootable? (Thatís what Iíve done every other time I upgraded, but still, Iíve read so many horror stories about Leopard that Iím a little nervous.)

Anyway, I assume it would take a long time since so much has changed in the operating system itself, but I can live with that. (And no, Iím not using Time Machine and donít plan to.)

Thanks! With Leopard working well, Iím ready to get back into my routine back-up scheme using Super Duper. Any tips or advice appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-08-2008, 07:32 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,293
Send a message via AIM to dnanian
In general, with the kinds of changes Leopard has made, I'd suggest an erase-then-copy.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 05-10-2008, 04:46 PM
laurabel laurabel is offline
Registered User
 
Join Date: May 2008
Posts: 2
Thanks, Dnanian. Iíll give this a shot tonight, assuming a total overwrite will take a considerable amount of time. If I run into any unexpected behavior, you can be sure Iíll be back. <g>
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Restore from Tiger backup to reformatted Leopard drive? raindelay General 2 04-06-2008 12:13 PM
Clone Leopard HD using SD 2.5 from Tiger Mactavish General 5 03-03-2008 01:29 PM
The legend of HiroProtagonist, the Leopard, and Super Duper! hiroProtagonist General 4 11-06-2007 08:47 AM
Restoring my Super Duper Backup - Tiger or Leopard ? pauljulian General 1 11-02-2007 10:31 AM
Setup Leopard & Tiger to use same home folder lonewolf2222 General 5 09-02-2006 09:56 AM


All times are GMT -4. The time now is 04:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.