Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-28-2009, 10:46 AM
Ward Ward is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 27
SuperDuper! keeps asking for a long gone HD - "cannot find source volume"

Several weeks ago I used SuperDuper! to clone a volume for testing. As I recall, it was a simple copy, not a smart update or a scheduled copy. Neither the source nor the target volume still exists.

Since then, each time I launch SuperDuper!, it reports ...
SuperDuper! cannot find source volume "Grog 120".

Please attach or mount the volume named "Grog 120". If you can't find this volume or it was erased outside SuperDuper!, click Cancel.
I click the Cancel button, and SuperDuper! proceeds normally.

I have only one scheduled copy, which does not refer to "Grog 120".

How can I get SuperDuper! to forget about this volume?

-- Ward
Reply With Quote
  #2  
Old 12-28-2009, 10:51 AM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,295
Send a message via AIM to dnanian
Open SuperDuper!, switch the source to something other than Grog 120, then quit. It should remember your new choice.
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 12-28-2009, 12:00 PM
Ward Ward is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 27
Wow, that was fast!

Thanks, Dave, for your super speedy response.

That's the fix. Replacing the blank source menu choice with an actual drive eliminated the error on the next launch.

-- Ward
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
persistent "can't find target volume" message after getting new drive mykmelez General 5 10-02-2013 02:53 PM
SuperDuper filled my Source HD! SuperDuperuserr General 2 11-09-2008 09:12 AM
SuperDuper! cannot find target volume "Backup" Par General 9 03-18-2008 01:44 PM
"superduper cannot find source volume" acrafton General 3 07-06-2007 02:06 PM
SuperDuper can't find my hard drive... adriansmith General 1 11-29-2005 09:00 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.