Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-11-2005, 04:42 PM
kbradnam kbradnam is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Location: Davis, CA
Posts: 25
SuperDuper automounts disk images used for previous backups

Hi Dave,

This is only a minor point but I've noticed that SuperDuper keeps on mounting any disk image that was involved in a prior backup. E.g. I recently backed up a colleagues laptop drive (volume = Macintosh HD) to a disk image (mac_backup.dmg).

Now everytime I run SuperDuper (to do anything) it first mounts the 'Macintosh HD' volume from within the mac_backup.dmg disk image. The main irritation being that SuperDuper doesn't ever unmount these volumes when you finish.

Regards,

Keith
Reply With Quote
  #2  
Old 03-11-2005, 07:56 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,293
Send a message via AIM to dnanian
We're aware of this and are trying to come up with a decent solution...
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
An (Applescript) hack to automate mounting and unmounting external volumes kbradnam General 12 07-30-2007 07:12 AM


All times are GMT -4. The time now is 01:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.