Shirt Pocket Discussions  
    Home netTunes launchTunes SuperDuper! Buy Now Support Discussions About Shirt Pocket    

Go Back   Shirt Pocket Discussions > SuperDuper! > General

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-27-2006, 03:26 PM
llscholes llscholes is offline
Registered User
 
Join Date: May 2006
Posts: 8
using migration assistant with cloned PB G4 on external firewire drive

Hi,

Apple was kind enough to replace my lemon PBG4 with a brand new MacBook Pro, but I had to send my old one in first. I cloned my old system to an external firewire and have been using it just fine. Received my beautiful new MBP Friday and wanted to use Migration Assistant to transfer all of my data. Everything works fine until you get to the "Pick Applications and Files" section where it won't let me choose "Migrate Library." When I click "continue" anyway, the next screen, "Pick Volumes," it shows no volumes to pick. Any ideas?

Thanks so much!
Laura
Reply With Quote
  #2  
Old 05-27-2006, 03:29 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,293
Send a message via AIM to dnanian
Are you running this during the first boot startup, Laura, or after you've booted and set things up?
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
  #3  
Old 05-27-2006, 03:32 PM
llscholes llscholes is offline
Registered User
 
Join Date: May 2006
Posts: 8
Hi Dave,

I had already got the computer up and running. I was hoping my tech guy would set it up for me, but I guess he's out of town and I couldn't wait to try it out. Anyway, I'm running Migration Assistant after the fact...
Reply With Quote
  #4  
Old 05-27-2006, 04:18 PM
dnanian's Avatar
dnanian dnanian is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2001
Location: Weston, MA
Posts: 14,293
Send a message via AIM to dnanian
OK.There might be some significant differences between the initial first-boot run and the way it works after you've totally installed.

What I'd suggest is using your your restore DVD to get back to a clean state, then try the migration during the first boot. I think you'll find that works...
__________________
--Dave Nanian
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Booting from external disk drive davsch General 9 07-26-2006 02:06 PM
no boot, disappearing external drive jmlilly General 6 03-28-2006 08:35 PM
Possible FAQ: Migration Assistant and SD Backup reeses General 1 10-31-2005 12:44 PM
automatic initiation of backup when I plugin/mount my external Firefox drive? mykmelez General 3 07-11-2005 03:00 PM
PowerMac G5 won't recognize SuperDuper Backup on External FW Drive BobbyMiller General 7 05-12-2005 11:53 AM


All times are GMT -4. The time now is 06:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.