PDA

View Full Version : RAID volumes not showing up in list?


icsan
11-28-2005, 03:05 PM
I'm having the problem mentioned on the blog where a RAID volume doesn't appear in the "Copy" or "to" lists. All other volumes appear in the lists.

OS X Server 10.4.3...

Is a fix in the works?

dnanian
11-28-2005, 03:06 PM
It is. 2.0.1 should be available in the next day or two with the bugs mentioned in the blog fixed.

icsan
11-28-2005, 03:09 PM
great, thanks!
:D