PDA

View Full Version : unable to schedule to scheduled backups


Dewdman42
10-19-2015, 10:12 PM
I created too backups which both use the same copy script. One uses smart update and the other uses erase. My plan was to run the smart update one every day and once a month run a complete erase backup.

I scheduled the smart update one.

Then i loaded the other settings file with the erase all and the same copy script. When I hit the schedule button it just jumps to the other schedule window and pulls up the edit dialog for the already existing scheduled item. I can't seem to add another schedule for the other back. I have tried several different things and every time, hitting the schedule button on the main dialog opens up the edit dialog for the already existed scheduled backup.

Am I missing something or is this a bug?

dnanian
10-19-2015, 11:14 PM
Hold down Option when creating a second backup with the same drives...

Dewdman42
10-20-2015, 12:46 PM
that did it. Thanks!