PDA

View Full Version : Necessary to close all applications before copying?


DavidCB
08-10-2013, 04:18 PM
Usually when I make a clone with SD, I first close all applications. Does it make any difference though?

Thank you,

David

dnanian
08-10-2013, 05:01 PM
Well, it depends. If the application doesn't have any open files, no. But if you're running VMWare, Parallels, Entourage or the like - programs with big, active files - yes.

DavidCB
08-10-2013, 06:32 PM
Well, it depends. If the application doesn't have any open files, no. But if you're running VMWare, Parallels, Entourage or the like - programs with big, active files - yes.

What if a virtual PC in VMWare is suspended?

David

dnanian
08-10-2013, 08:02 PM
That's generally fine.