PDA

View Full Version : Repairing Permissions


NovaScotian
05-02-2008, 10:39 AM
In a normal incremental backup, repairing permissions on a Leopard volume takes about the same length of time as the backup itself does. Is there a way to prevent that step? After all, if my boot disk is functioning normally, then the clone should, and if there's a permissions problem, I could fix the clone's permissions.

dnanian
05-02-2008, 11:41 AM
Of course. In fact, it's not the default -- we ship with this option off.

Just uncheck it in the Options page. If you have a scheduled copy, you'll need to delete and recreate the schedule.

NovaScotian
05-02-2008, 01:22 PM
Thanks -- I don't think it was always the default (I've used SD! for a long time now except during the Leopard update lull -- just bought a second copy for my laptop and there, it didn't fix permissions as you point out.)