PDA

View Full Version : Error after complete


dianeoforegon
03-25-2008, 06:11 PM
What do these last lines indicate. After Copy Complete these are red lined.

I saw this before and deleting the schedule and creating it new fixed it. I've deleted this several times and it's still there. Any suggestion or can I just ignore it?

| 03:42:46 AM | Info | PHASE: 4. And Finally...
| 03:42:46 AM | Info | ...ACTION: Sleeping computer
| 03:42:46 AM | Info | ......COMMAND => Sleeping computer
| 03:42:46 AM | Info | Copy complete.
| 03:43:05 AM | Error | 2008-03-25 03:43:05.573 osascript[4201:10b] Error loading /Library/QuickTime/LiveType.component/Contents/MacOS/LiveType: dlopen(/Library/QuickTime/LiveType.component/Contents/MacOS/LiveType, 262): Library not loaded: /System/Library/PrivateFrameworks/LiveType.framework/Versions/A/LiveType
| 03:43:05 AM | Error | Referenced from: /Library/QuickTime/LiveType.component/Contents/MacOS/LiveType
| 03:43:05 AM | Error | Reason: image not found

dnanian
03-25-2008, 06:12 PM
You need to remove the LiveType component:

/Library/QuickTime/LiveType.component

That should fix it.