PDA

View Full Version : Error Message


rmiller501
02-06-2008, 06:16 PM
Tuesday I downloaded SD 2.5 and did a smart update of my "Boot Drive". Everything went well. Today I decided to do another smart update before I upgraded Quicktime. When I started up SD it gave me a message that said it couldn't find "Boot Drive" even though it had. I clicked cancel and everything worked fine, but I get that false error message every time I start SD . :confused:

dnanian
02-06-2008, 06:29 PM
Start SD!, pick the right drive in the pop-up, quit and restart it. Does that fix it?

rmiller501
02-06-2008, 08:30 PM
The right drive was already showing. Quit and restarted SD a couple of times. However I shut down to go out to dinner, and when I started up just now the problem was gone. Go figure. All's well that ends well. Thanks:o